A Tapsi játékos világában megismert fejtörők néhány fajtája szerepet kapott az online játékok színpadán. Tapsi internetes játszóterén is helyet kaptak az online megfejthető rejtvények.

Letölthető és online

A Tapsi.hu webáruháza a letölthető és kinyomtatható kiadványokra szakosodott. A honlap játszótere azonban lehetőséget ad online fejthető rejtvények elhelyezésére is. 

Játszótér klubtagoknak

Az ingyenes regisztrációhoz jár a klubtagság, amelyhez prémium szolgáltatást kínálunk. A játszótéren fajtánként csoportosított letölthető és online megfejthető rejtvényeket is kínálunk.

Online fejthető

A játszótérről nyíló prémium oldalakon néhány mozdulattal online megfejtheted kedvenc rejtvényedet.

Tapsi játékos világában évtizedekig csak nyomtatott lapozható játszótársak, majd később az internetről letölthető (azután házilag kinyomtatható) készségfejlesztő e-kiadványok szerepeltek. A közben megszületett online játékok kívül rekedtek. Nem szeretnénk azonban megkerülni a témát, ezért az egérrel és billentyűkkel működtethető online játékokat is bemutatjuk játékos rejtvényeink ismertetése során.

A  Tapsi.hu játszóterén egyes rejtvényfajták prémium oldalán felületet kínálunk a játékra.  Az arra alkalmas rejtvények online fejthető változatai is Tapsi boszorkánykonyháján készülnek, így ugyanazokat a készségfejlesztési célokat szolgálják.

A keresztrejtvény a legnépszerűbb szórejtvény és sok fajtája van. Mindegyik változat közös vonása, hogy a szavak keresztezik egymást. A vízszintesen és függőlegesen beírt szavak kereszteződésekor a közös betűk segítenek a kitöltésben. Az ábra felépítése, a kitöltés módja sok lehetőséget kínál. Ezek alapján különböztetjük meg a keresztrejtvény egyes fajtáit. Az online keresztrejtvények csupán a kitöltés módjában különböznek.

A Tapsi játékos világából ismert rébusz családok közül leginkább a betű- és szórejtvények, a számrejtvények és a képes fejtörők egyes fajtái alkalmasak online játékra. A játék, vagyis a megfejtés menete hasonló a nyomtatott rejtvényéhez. A fontosabb tudnivalók az online rejtvény mellett (alatt, felett) olvasható.

Ha már kipróbáltad az interneten az online játékot, könnyen boldogulsz Tapsi játszóterén. Szívesen látjuk a kezdőket is, akik szeretnék megismerni az online rejtvényfejtés eszköztárát, menetét és fortélyait.

Merre tovább?