Itt írhatsz üzenetet: 

Tapsi játékos világa

Ránk találtál és máris van egy új barátod.

Legyünk játszótársak és folyamatosan frissülő lehetőségeket kínálunk a játékra, tanulásra és szórakozásra! A játék öröme és varázsa, a titkok leleplezésének izgalma bizonyára kedvenceid közé emeli honlapunkat. Online magazinunkban, Tapsi játékos világában biztosan te is megtalálod a kedvedre való tartalmat.

A felnőttek is szívesen látott vendégek.

Honlapunkat a felnőttek nem csak gyerekek felügyeletével látogathatják. A szülők, nagyszülők, tanárok, óvónők és más gyerekekről gondoskodó felnőttek számára is hasznos segítség lehet a sok gondosan szerkesztett letölthető és kinyomtatható  gyűjteményes kiadvány.

A színekkel is játszunk: szín-játék és kifestő vár.

Nemcsak betűkkel, számokkal, pontokkal és vonalakkal játszunk, hanem a színekkel is. Ha egy játék rejtvényként indul, előbb-utóbb biztosan színezésre csábító ábra kerekedik belőle. A szín-játék ugyanis sokféle készségfejlesztő, foglalkoztató feladatba beépíthető.

Tapsi játékos világában angolul is tanulhatsz.

A Tapsi Holiday kétnyelvű rejtvényei a szokásos készségfejlesztés mellett a nyelvtanulást is segítik. Nemcsak magyarul gyarapodik a szókincsed, hanem egyre újabb és újabb angol szavakat is megismersz és könnyen megjegyzed azokat.

Letölthető képregények és képmesék sorozata .

Képmesék sorozatunk játékos időutazás a képregények aranykorába. A felfrissített és átdolgozott százéves képes történetek ma is izgalmasak. A népszerű Lóbarátok sorozat pedig letölthető formában jelenik meg oldalunkon.

LAPOZHATÓ ÉS Letölthető játszótársak

Nyomtatott kiadványok

A Vicces Tapsi honlapján megrendelhetők rejtvényes és készségfejlesztő kiadványaink.

Letöltések és nyomtatás

A  tapsi.hu letölthető gyűjteményei teljesen új lehetőséget kínálnak a családok és nagyobb közösségek számára is.

Tapsi webáruház

A tapsi.hu webáruháza

Honlapunk boltjában felnőttek segítségével megvásárolható és letölthető kiadványokat kínálunk.

Iratkozz fel a hírlevélre és azonnal szorosabb kapcsolatba kerülünk!

Telefonszámunk: +36 30 9396 632