Ha játszani szeretnél, nálunk jó helyen jársz. Nem kell kétszer kopogtatni, az első klikkelésre kitárul Tapsi játékos világa!

Lapozható játszótársak

A Tapsi lapcsaládban több évtizedes hagyomány a gyerekeknek szóló rejtvények készítése. Az évek alatt játékos magazinok egész sora ontotta a fejtörőket.

Új családtag: Tapsi.hu

Mostanra a lapozható játszótársak kiegészültek egy nagyon friss, talpraesett és fénysebességgel száguldó játszópajtással.

Felnőtteknek is hasznos

Szívesen látott vendégek a szülők, nagyszülők, tanárok, óvónők és más gyerekekről gondoskodó felnőttek!

Letölthetők

Online vásárlás után azonnal letölthető gyűjteményes foglalkoztató kiadványok.

Gyors és olcsó

A gyorsan letölthető és nyomtatható kiadványok a pénztárcát is kímélik >

Ingyenes klubtagság

Ha regisztrálsz, máris klubtag vagy! A belépés után látogathatod a játszótérről nyíló prémium oldalakat, ahol extra tartalmat kínálunk.

Egyszerűbb vásárlás

Ha regisztráltál és van fiókod, átnézheted korábbi rendeléseidet, sőt újabb vásárlásnál már nem kell  begépelni az adatokat.

Akik az első évfolyamokban Tapsi játszótársai voltak, ma már többnyire szülők, ám olyan is előfordul, hogy a nagyi kedvenc újságja volt a Tapsi. A játékos lapcsalád széles választékot kínált az évek alatt: Tapsi, Tapsi Plusz, Tapsi Szín-Játék, Vicces Tapsi, Tapsi Szemfüles, Tapsi Kacagóra, Zseb-Tapsi, Vakációs Tapsi, Tapsi Évkönyv és Óriás Tapsi néven randiztunk olvasóinkkal. 

A nyomdafesték illatú múltból térjünk vissza a jelenbe. Ma is hónapról hónapra találkozhatsz a játékos Tapsi család valamely tagjával az újságosoknál, az áruházak és a könyvesboltok polcain. Tapsi boszorkányos konyhája továbbra is ontja a hagyományos rejtvényeket, az egészen újfajta fejtörőket, valamint a játékos rajzok és rajzos játékok egész sorát.

Örömmel jelentjük, hogy Tapsi játékossága immár beköltözött a digitális világba is. Az internet kivetette hálóját és Tapsi vállalta a kihívást. Új taggal bővült a család: megszületett a tapsi.hu. Mostanra a lapozható játszótársak kiegészültek egy nagyon friss, talpraesett és fénysebességgel száguldó játszópajtással.

Ha rátaláltál, máris van egy új barátod. Egy játszótárs, aki akár naponta új arcát mutatja, folyamatosan frissülő lehetőségeket kínál a játékra, tanulásra és szórakozásra. Csak kattanj rá nyugodtan! A játék öröme és varázsa, a titkok leleplezésének izgalma bizonyára kedvenceid közé emeli honlapunkat.

Online magazinunk rovataiban mindenki megtalálhatja a kedvére való tartalmat.

Ezeket az oldalakat a felnőttek nem csak gyerekek felügyelete mellett lapozgathatják. Szívesen látott vendégek a szülők, nagyszülők, tanárok, óvónők és más gyerekekről gondoskodó felnőttek! Mert nekik is segít a gondosan szerkesztett és nagyrészt gyűjteményes formában kínált tengernyi játékos rejtvény és rejtvényes játék.

A gondolkodás képessége

A problémamegoldás képessége fontos része a korai tanulásnak, segíti a világ felfedezését. Vele együtt fejlődik a kommunikáció és a gondolkodási képessége is. Döntéseket kell hozni és megoldani a mindennapos ügyeket. Ha valaki hatékony problémamegoldó képességgel rendelkezik, akkor nem várja, hogy majd valaki más mindent megold helyette, hanem ő maga vág bele.

A problémamegoldó képesség tanulható. Ebben a tanulásban segítenek játékos rejtvényeink is. Aki velünk játszik jól szórakozik, miközben észre sem veszi, hogy problémák, szellemi akadályok sorát küzdi le.

Egy-egy rejtvény megfejtése jelentős örömforrás. Az így szerzett sikerélmény mellett növekszik a gyerkőc önbizalma és függetlensége. Mindez pedig az öngondospességekodás útjára vezet.

Online játsztótér klubtagoknak

A klubtagság egyszerűen megszerezhető, csupán ingyenes regisztrációra van szükség a belépéshez. Klubtagoknak pedig nyitva az út a Tapsi.hu játszóterére. A játszótérről pedig a rejtvényfajtákat csportosító prémium oldalak nyílnak extra tartalommal:

  • letölthető rejtvények és
  • online fejthető rejtvények.

Bár többször is leszögeztük: több évtizedes tapasztalatunkból adódóan elkötelezettek vagyunk a nyomtatott feladatok mellett. Tapsi játékos világában elsősorban a papirlapot és ceruzát ajánjuk. Ennek megfelelően készülnek magazinjaink, rejtvényeink, készségfejlesztő és foglalkoztató kiadványaink, gyűjteményes feladatlapjaink. Ezzel segítjük például a mefelelő ceruzakezelés elsajátítását, az agy, szem és kéz kordinációjának fejlődését.

Az online térben, a Tapsi.hu játszóterén kicsit engedékenyebbek vagyunk. Jól tudjuk, hogy a mai 6-14 éves korosztály már a jövőbe vezető digitális világba született. Apránként otthonra lelnek honlapunkon is a számítógépen, mobil eszközökön fejthető rejtvények. Azokat a fejtörőket repítjük a digitális játszótérre, amelyekkel sikert érhetünk el a készségfejlesztésben akkkor is, ha egérrel vagy billentyűkkel folyik a megfejtés. Ilyen például a keresztrejtvény, szókereső, titkosírás, képkirakó stb.

Azt azonban igérjük, hogy játszóterünkön az online fejthető rejtvényeink készítésénél is figyelembe vesszük a korosztály számára fontos összetett készségfejlesztő szempontokat.

Klubtagság

Regisztrált tagoknak

Miért jó Tapsi klubtagnak lenni?
A tagok a Játszótérről nyíló prémium oldalakon extra tartalmat kínálunk.
Mennyibe kerül a klubtagság?
Nem kell fizetni érte, teljesen ingyenes.
Hogyan lehet valaki a Tapsi klubtagja?
A regisztrált felhasználók és feliratkozó vásárlók automatikusan a klubtaggá válnak.

  • Ha már van fiókod, akár itt is beléphetsz, ha nincs regisztrálhatsz:

Prémium oldalak, extra tartalom

A Játszótérről nyíló oldalak különleges tartalommal várják a klubtagokat.

Online fejthető rejtvények

Fejtörők, amiket nem kell letölteni és kinyomtatni, megoldhatók a képernyőn.

Játékos segítség a tanulásban

Készségfejlesztő játékos feladatok minden korosztály számára. 

A rejtvények kedvelőinek nem szükséges ezután az újságosoknál és áruházakban vadászni a lapozható játszótársakra.

Webáruházunkban, a tapsi.hu boltjában a felnőttek közreműködésével megvásárolható, letölthető és kinyomtatható gyűjteményeket kínálunk. Az online vásárlást követően azonnal letölthető oldalak egyben vagy külön-külön is kinyomtathatók.

A folyamatosan készülő e-kiadványok fajtánként válogatva tartalmazzák rejtvényeinket,  feladatlapjainkat. Indokolt esetben korosztályonként is csoportosítjuk a játékos fejtörőket. Az e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak és a pénztárcát is kímélik: olcsóbbak nyomdában készült társaiknál. Többször is kinyomtathatók, így a családokban és közösségekben gazdaságosak.

A vásárlás után azonnal letölthető gyűjtemény oldalai egyben vagy külön-külön is akárhányszor kinyomtathatók. Ezáltal jobban megéri, mint a hagyopmányos nyomtatott magazin vagy rejtvénykönyv. Ezért is igyekszünk az évtizedek alatt nyomtatásban kiadott legsikeresebb magazinjainkat és könyveinket e-kiadványként is megjelentetni. Érdemes tehát figyelemmel kísérni honlapunk webáruházát, ahol a folyamatosan készülő friss gyűjteményes e-kiadványok mellett a korábbi játékos-rejtvényes nagyágyúk is feltűnnek majd kiváló minőségben letölthető és kinyomtatható formátumban.

s

Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy a rejtvények, színezők és egyéb készségfejlesztő feladatlapok valamennyi letöltött és kinyomtatott gyűjteménye használható otthon vagy közösségben, óvodában, iskolában, táborokban és más csoportos foglalkozásokon, de árusításra nem sokszorosítható, kereskedelmi forgalomba nem hozható!

Ajánlat a Shop kínálatából

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.