A suli az év nagy részében elszórakoztatja az ember gyermekét. Izgalmas az iskolai élet, hiszen ott a sok játszótárs, a feladatokat pedig bőkezűen osztogatják a tanárok. De olykor bezár az iskola, a Tapsi lapcsalád azonban akkor sem hagy magára senkit, ha jön a vakáció. A nyári játékos szórakoztatásról a Vakációs Tapsi gondoskodik hosszú évek óta. Sőt néhány éve időnként a rövidebb tavaszi és téli suli szünetben is fel-felbukkan a lapozható játszótárs.

A Vakációs Tapsi játékos haver otthon, kellemes útitárs a kirándulásokon és nyaralások alkalmával. E kiadvány sikere nemcsak annak köszönhető, hogy az iskolamentes időszakban igyekszik kikapcsolni és játszani veled, hanem bizonyára gazdag tartalmának is köze van népszerűségéhez. Mindenesetre a Vakációs hosszú évek óta a legnagyobb példányszámban megjelenő lapozható játszótárs a Tapsi-családtagok közül. Terjedelmesebb a havi Tapsi magazinnál, ám csak kevéssel kerül többe, és a humortól sem idegenkedik, résnyire ugyan, de bepillantást enged a Vicces Tapsi humoros világába.

Két évtizede jelent meg először és sokáig csak nyaranta találkozhattak a vele a vakációzók. Később negyedéves lett a megjelenést, újabban évente háromszor lát napvilágot. A jövőben a két nagyobb iskolai szünetben találkozhatnak vele kedvelői: 2020-tól nyári és téli Vakációs Tapsi jelentkezik lapozható játszótársnak.

Érdemes megjegyezni azonban, hogy játékos rejtvényeink kedvelőinek immár a vakációk során sem szükséges az újságosoknál és áruházakban vadászni a lapozható játszótársakra. Webáruházunkban, a tapsi.hu boltjában a felnőttek közreműködésével megvásárolható, letölthető és kinyomtatható gyűjteményeket kínálunk. Ezek a folyamatosan készülő e-kiadványok fajtánként válogatva tartalmazzák rejtvényeinket, foglalkoztató feladatlapjainkat. Indokolt esetben korosztályonként is csoportosítjuk a játékos fejtörőket.

A letölthető e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak, ráadásul a pénztárcát is kímélik: jóval olcsóbbak nyomdában készült társaiknál. Ugyanakkor többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók.

A vásárlás után azonnal letölthető gyűjtemény oldalai egyben vagy külön-külön is akárhányszor kinyomtathatók házilag. Ezáltal sokkal jobban megéri, mint egy hagyományosan nyomtatott magazin vagy rejtvénykönyv megvásárlása. Éppen ezért igyekszünk az évtizedek alatt nyomtatásban kiadott legsikeresebb magazinjainkat és könyveinket e-kiadványként is megjelentetni. Érdemes tehát figyelemmel kísérni honlapunk webáruházát, ahol a folyamatosan készülő friss gyűjteményes e-kiadványok mellett a korábbi játékos-rejtvényes nagyágyúk is feltűnnek majd kiváló minőségben letölthető és kinyomtatható formátumban.

Ha lemaradtál valamelyik népszerű Tapsi rejtvénykönyvről vagy egyik Óriás Tapsiról ne add fel a reményt! Az eddig megjelent valamennyi Tapsi rejtvénykönyv borítója megtekinthető a Vicces Tapsi honlapján. Az ott bemutatott kollekciót mindenki összevetheti otthoni, saját gyűjteményével. Az esetleg hiányzó darabok a Vicces Tapsi honlap Megrendelés, vásárlás oldalán megrendelhetők.

Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy a rejtvények, színezők és egyéb készségfejlesztő feladatlapok valamennyi letöltött és kinyomtatott gyűjteménye használható otthon vagy közösségben, óvodában, iskolában, táborokban és más csoportos foglalkozásokon, de árusításra nem sokszorosítható, kereskedelmi forgalomba nem hozható!

KAPCSOLÓDÓ E-KIADVÁNYOK A SHOP KÍNÁLATÁBÓL

A rejtvényekből összeállított letölthető és kinyomtatható gyűjteményes kiadványok megvásárolhatók honlapunk boltjában.

1–6 termék, összesen 26 db