Rejtvényeink eszköztárában főszerepet játszanak a betűk, szavak, számok és képek. Ám az online világ újabb lehetőséget kínál: játékra jelentkeznek például a hangok. Ezen elgondolkodva megszületett a hangos rejtvény ötlete. Ha van hangos köny, akkor miért ne lehetne hangos rejtvény is?

Kukurikú, ki vagyok én?

Legegyszerűbb a keresztrejtvény és a szókereső hangosítása. Tapsi játékos világában is először rájuk szavaztunk.

z

Újoncok a játszótéren

Szép csendben megjelent a hangos rejtvény Tapsi online játszóterén. Szótlanul, de nem hang nélkül.

Csendben kipróbálhatod

Megismerheted első hangos rejtvényünket és játszhatsz vele.  Az "Állati hangos szókereső" egy könnyen kezelhető és természetesen online  fejthető rejtvény.

számkeresztrejtvény

Állati hangos szókereső rejtvény

Itt bemutatkozik első hangos rejtvényünk és helyben, online megfejtheted
bővebben

Játsz velünk!

Online és letölthető rejtvényekkel várunk.

Azt már megszoktuk, hogy többféle írásos rejtvényben átvették a szavak helyét a rajzok és képek. Ez a lépés nem csak izgalmas, hanem hasznos is lett: a vizualitás, a látvány gazdagítja a gyerekeknek kínált fejtörőket és segíti további készségek fejlesztését.

Most újabb lépés következik: a szavak helyét és szerepét ezúttal részben a hangoknak adjuk át. Ehhez már nem elég a ceruza és a papír, szükség van az általánossá vált számítógépes eszközökre.

Online és képernyőn fejthető

Tapsi játékos világában, a nyomtatott magazinok és a letölthető kiadványok mellett, otthonra lelnek a friss ötletek, újdonságok is. A Tapsi.hu játszóterén, az online fejthető rejtvények között felbukkant a hangos rejtvény. Szóval, megjelent az újdonság.

Szó nélkül jött és jön ezután is. Szótlanul, de nem hangtalanul. A beírandó vagy keresendő szavak hangok, beszéd vagy zene alapján fejthetők meg.

Elsőként a keresztrejtvényeket és szókeresőket igyekszünk „hangosítani”. Ezek a fejtörők a legalkalmasabbak, vagyis a legkönnyebben átgyúrhatók az új formára.

A Tapsi játszóteréről nyíló prémium oldalak csak regisztráció után látogathatók. Ezért minden látogató számára elérhető bejegyzésben mutatunk egy online fejthető hangos rejtvényt, amely ide kattintva elérhető, a játék kipróbálható.

A jövőben egyéb rejtvényfajtákat is szeretnénk hangosítással gazdagítani. Ha tetszik az ötlet és kíváncsi vagy Tapsi játszóterének egyre gyarapodó kínálatára, akkor irány az ingyenes regisztráció! Klubtagként pedig már akárhányszor találkozhatunk a játszótérről nyíló prémium oldalakon.

A ceruzát sem feledjük

Ha saját kezedbe szeretnéd venni a dolgokat és barátságban vagy a ceruzával és a papírral, akkor sem kell messzire menned. Tapsi boltjában a letölthető kiadványok egész sorát kínáljuk és a készlet folymatosan frissül és gazdagodik. Rejtvényfajták szerint csoportosítva mutatjuk be a játékos készségfejleszstő gyűjteményeket.

,Az online vásárlás után azonnal letölthető kiadványok oldalai egyben vagy külön-külön is akárhányszor kinyomtathatók házilag is. Ezáltal sokkal jobban megéri, mint egy hagyományosan nyomtatott magazin vagy rejtvénykönyv megvásárlása.

Igyekszünk az évtizedek alatt nyomtatásban kiadott legsikeresebb magazinjainkat és könyveinket e-kiadványként is megjelentetni. Érdemes tehát figyelemmel kísérni honlapunk webáruházát, ahol a folyamatosan készülő friss gyűjteményes e-kiadványok mellett a korábbi játékos-rejtvényes nagyágyúk is feltűnnek majd kiváló minőségben letölthető és kinyomtatható formátumban.
s
Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy a rejtvények, színezők és egyéb készségfejlesztő feladatlapok valamennyi letöltött és kinyomtatott gyűjteménye használható otthon vagy közösségben, óvodában, iskolában, táborokban és más csoportos foglalkozásokon, de árusításra nem sokszorosítható, kereskedelmi forgalomba nem hozható!

kapcsolódó kiadványok a piactérről