Ha színes ceruzáidat szeretnéd koptatni, akkor jó helyen jársz. Itt nem színleljük a játékot, hanem valódi szín-játékot játszunk. Tapsi játékos világában ugyanis nem csak rejtvényekkel, hanem a színekkel is lehet játszani. A Tapsi családhoz tartozó lapozható játszótársak több évtized alatt tengernyi sok játékos rajzot és rajzos játékot hoztak világra. Tapsi egykori játszótársai közül ma már sokan szülők, de az sem kizárt, hogy a nagyi a Tapsi magazinban talált kedvére kifestőt, vagy színezős játékot.

Tapsi szín-játékos világa

A szín-játékos hagyomány tovább folytatódik, de immár nem csupán a nyomdaillatú lapozható kiadványokban: ugyanis Tapsi játékossága beköltözött ide, a digitális világba is. Az internet kivetette hálóját és mi vállaltuk a kihívást. Új taggal bővült a család: megszületett a tapsi.hu. Ezzel a lapozható játszótársak kiegészültek egy nagyon friss játszópajtással, aki kalandra hív a rajzos-színezős játékok világába. Vonzó az ajánlat, hiszen készségfejlesztő kifestők, másolható és színezhető képek sokasága csábít játékos szórakozásra. Sokféle hagyományos és teljesen újszerű kifestős játék és színezési lehetőséggel kombinált készségfejlesztő és ismeretterjesztő rejtvény várja az 5 éves kor feletti gyerkőcöket.

A szín-játék sokféle készségfejlesztő, foglalkoztató feladatba beépíthető.

A kifestős oldalakon nemcsak a formákkal, rajzokkal, betűkkel, számokkal, pontokkal és vonalakkal játszunk, hanem a színekkel is. Itt minden ábra, az összes kép színezhető. Ha egy játék rejtvényként indul, előbb-utóbb biztosan színezésre csábító ábra kerekedik belőle. A szín-játék ugyanis sokféle készségfejlesztő, foglalkoztató feladatba beépíthető. Igyekszünk is beépíteni, amikor csak lehet. Mutatják ezt a tapsi.hu rejtvényei, amelyekben sokszor ötvöződnek színezős feladattal. És ez fordítva is igaz: a színezős feladatokhoz, de még az egyszerű kifestőkhöz is gyakran kapcsolunk kisebb-nagyobb rejtvényes feladatot. Tapsi játékos világában ez jól bevált módszer, amely még vonzóbbá és izgalmasabbá teszi a szín-játékot.

Színezős játékok és játékos színezők

A kifestők és színezős játékok kedvelőinek sem szükséges ezután az újságosoknál és áruházakban vadászni a lapozható játszótársakra. Piacterünk, a tapsi.hu boltjában a felnőttek közreműködésével megvásárolható, letölthető és kinyomtatható gyűjteményeket kínálunk. Folyamatosan készülő kiadványaink fajtánként válogatva tartalmazzák játékos-színezős rajzainkat. A letölthető kiadványok egyszerű megoldást kínálnak, ráadásul a pénztárcát is kímélik: jóval olcsóbbak nyomdában készült társaiknál. Ugyanakkor többször is kinyomtathatók, ezáltal nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan felhasználhatók.

A letölthető és kinyomtatható gyűjtemények a pénztárcát is kímélik.

A vásárlás után azonnal letölthető gyűjtemény oldalai egyben vagy külön-külön is akárhányszor kinyomtathatók házilag. Ezáltal sokkal jobban megéri, mint egy hagyományosan nyomtatott magazin vagy rejtvénykönyv megvásárlása. Éppen ezért igyekszünk az évtizedek alatt nyomtatásban kiadott legsikeresebb magazinjainkat és könyveinket e-kiadványként is megjelentetni. Érdemes tehát figyelemmel kísérni honlapunk webáruházát, ahol a folyamatosan készülő friss gyűjteményes e-kiadványok mellett a korábbi rejtvényes-színezős nagyágyúk is feltűnnek majd kiváló minőségben letölthető és kinyomtatható formátumban.

Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy a rejtvények, színezők és egyéb készségfejlesztő feladatlapok valamennyi letöltött és kinyomtatott gyűjteménye használható otthon vagy közösségben, óvodában, iskolában, táborokban és más csoportos foglalkozásokon, de árusításra nem sokszorosítható, kereskedelmi forgalomba nem hozható!

Ebben a képgalériában szín-játékos képeket és rejtvényeket mutatunk, amelyek megnyitás után letölthetők a jobb klikk után a “Kép mentése másként…” lehetőségre kattintva.