A Tapsi játékosságát a lovak világával ötvözi a Lóbarátok Magazin, a Tapsi lovas rejtvénylapja. Létrejöttének története messzire vezet: a Lóbarátok képregény zsebkönyv sorozathoz kacsolódó játékos foglalkoztató kiadványként indult 2014-ben. A Tapsi játékosságát a lovak világával ötvözi a Lóbarátok Magazin, a Tapsi lovas rejtvénylapja. Létrejöttének története messzire vezet: a Lóbarátok képregény zsebkönyv sorozathoz kacsolódó játékos foglalkoztató kiadványként indult 2014-ben.

Első öt száma a Lóbarátok képregényhez, annak szereplőihez kapcsolódó rejtvényes-foglalkoztató kiadvány volt, amely Szofiék világába kalauzolt negyedévente. Lényegében tehát a képregény szereplőinek életéből villantott fel epizódokat. Kifestő-színező oldalakon és rejtvényes játékok keretében találkozhattak az olvasók kedvenceikkel. Képes labirintus, pontösszekötő, képes keresztrejtvény, átmásoló, betűtenger és egyéb izgalmas rajzos játék szórakoztatta a magazin olvasóit. A rajzokat és a hozzájuk kapcsolódó magyarázó szövegeket Gyükér Zsófia, a képregény sorozat szerzője készítette.

Lóbarátok magazin számai

Tapsi lovas kiadványa az ifjú lóbarátok, a kis lovasok játékos-rejtvényes magazinja, amely a képregényhez kapcsolódó rejtvények mellett sok egyéb érdekességgel szolgál és szolgál a lóbarátok számára.

A 2015/4. számtól, vagyis összességében a hatodik megjelenéstől kezdődően változott a kiadvány jellege: immár nem csak a Lóbarátok képregény szereplőinek szűk körét felvonultató játékokkal várta olvasóit. Ettől kezdve Tapsi lovas kiadványa az ifjú lóbarátok, a kis lovasok játékos-rejtvényes magazinja lett, amely a képregényhez kapcsolódó rejtvények mellett sok egyéb érdekességgel szolgált a lóbarátok számára. A humorosan fejtágító és játékosan szórakoztató kiadványban minden a lovak és a lovaglás körül forgott. A változatosan tálalt fejtörőket, hagyományos és merőben újszerű rejtvényeket apró lovas információk és szórakoztatóan lópofa fejtörők színesítették. Ez a magazin készségfejlesztő módon foglalkoztatta, ugyanakkor szórakoztatta a lovak és a lovaglás ifjú szerelmeseit, valamint népszerűsítette a kedves négylábúakat és a lovaglást.

Jellemző és izgalmas oldalakat nyithatsz meg a Tapsi Lóbarátok Magazin lapozógalériában a korábbi számok tartalmából a Vicces Tapsi honlap oldalán, mégpedig  ezen a helyen>>>

Még elérhető nyomtatott formában, de már letölthető változatban is kapható.

Ha annak idején lemaradtál a Lóbarátok magazin számairól, mivel még meg sem születtél vagy csak kisbaba korban voltál, most pótolhatod: a nyomtatásban megjelent 14 szám (amíg a megmaradt készlet tart) megrendelhető a Vicces Tapsi honlapjának Megrendelés és vásárlás oldalán.
Ha nem szeretnél várni a postásra, ha nem ragaszkodsz a korabeli nyomtatott kiadványhoz, akkor van egy jó hírünk: újdonsült lóbarátok számára kínálunk kedvező lehetőséget a népszerű lovas rejtvénymagazin elérésére, egyszerűen letölthető és kinyomtatható formában.

A tapsi.hu oldal webáruházában 2022. novemberétől az első számtól kezdve, szép sorban elérhetővé tesszük a Tapsi Lóbarátok Magazin számait. Nem kell talpalni utána, nem kell a postást várni: az online vásárlás után azonnal letölthető és akárhányszor kinyomtatható a lóbarát gyerekek kedvenc magazinja! A Lóbarátok képregényről egyre frissülő információkat olvashatsz itt, ezen az oldalon.

A Lóbarátok magazin első négy számában szereplő rejtvények részletes megfejtése a Vicces Tapsi honlapján található, ezen az oldalon, ide kattintva >>>

Később a megfejtések is a magazinba, a kiadvány utolsó oldalaira költöztek, így természetesen a letölthető változatban is közvetlenül megtalálhatók és akár kinyomtathatók.

KAPCSOLÓDÓ E-KIADVÁNYOK A SHOP KÍNÁLATÁBÓL

A Lóbarátok képregény sorozat és a hozzá kapcsolódó Lóbarátok rejtvénymagazin és kifestő letölthető változatai:

1–3 termék, összesen 4 db