A Tapsi lapcsalád tagjaként 2001-ben jelent meg a vicces zsebkönyv első száma. A kiadványt hivatalosan Tapsi Vicces néven „anyakönyvezték”, ám a mindennapokban – egy szócserével – hamar átkeresztelte az olvasótábor: Vicces Tapsi lett a hétköznapi neve. Először félévente, aztán hosszú ideig negyedévente jelent meg, majd egy évig havonta látott napvilágot. Azután sokáig negyedévente (háromhavonta) találkozhattál a legviccesebb zsebkönyvvel. Jelenleg (2021. elejétől) félévente jelenik meg a Tapsi lapcsalád legmókásabb kiadványa.

 Az előzményekhez tartozik, hogy a Tapsi magazinban a fejtörő játékokhoz kezdetektől sok jókedv párosult. Olyannyira népszerűvé vált a Tapsiban olvasható Csacskaságok rovat, hogy apránként kinőtt belőle az önálló vicces kiadvány, melynek mérete is sulibarát: egy iskolás zsebében is könnyedén meglapul.

A humor nagymestereként is emlegetett könyvecske humoros írásokkal, viccekkel, tréfás képekkel és karikatúrákkal várta és fogadja ma is rajongóit. Az internet hálójába a Vicces Tapsi is beépült: saját honlappal, gyakran frissülő tartalommal várja a humor kedvelőit a viccestapsi.com.

A Vicces Tapsi a Facebook-on

Sokoldalú honlapon és a Facebook közösségi médiában is folyamatosan frissülő tartalommal várja rajongóit a Vicces Tapsi.

A humor nagymesterének weboldalán az eddig megjelent valamennyi Vicces Tapsi borítóját bemutatjuk a részletes galáriában. Ennek alapján összevetheted a kollekciót a saját gyüjteményed darabjaival és ha kedved van, a Megrendelés, vásárlás oldalon - más játékos nyomtatott kiadványaink mellett - megrendelheted valamely korábbi számot. Ha még találunk belőle, szívesen küldünk!
A közösségi média szerelmeseinek is kedvezünk: a Facebook-on is találkozhatnak a Viccessel a rajongók. Ez a rekeszizom próbáló randi a leginkább naprakész találkozásokat szolgálja, friss hírekkel, viccekkel, képekkel és videókkal.

KAPCSOLÓDÓ E-KIADVÁNYOK A SHOP KÍNÁLATÁBÓL

A rejtvényekből összeállított letölthető és kinyomtatható gyűjteményes kiadványok megvásárolhatók honlapunk boltjában.

1–6 termék, összesen 48 db