Ha játszani szeretnél, nálunk jó helyen jársz. A Tapsi lapcsaládban három évtizedes hagyomány a gyerekeknek szóló rejtvények készítése. Az évek alatt játékos magazinok egész sora ontotta a fejtörőket.

Akik az első évfolyamokban Tapsi játszótársai voltak, ma már többnyire szülők, ám olyan is előfordulhat, hogy a nagyi kedvenc újságja volt egykor a Tapsi. A játékos lapcsalád széles választékot kínált az évek alatt és a randi ma is folytatódik: hónapról hónapra találkozhatsz a játékos Tapsi család valamely tagjával az újságosoknál, az áruházak és a könyvesboltok polcain. Tapsi boszorkányos konyhája továbbra is ontja a hagyományos rejtvényeket, az egészen újfajta fejtörőket, valamint a játékos rajzok és rajzos játékok egész sorát.

Költözés az internetre

Örömmel jelentjük, hogy Tapsi játékossága immár beköltözött a digitális világba is. Az internet kivetette hálóját és Tapsi vállalta a kihívást. Új taggal bővült a család: megszületett a tapsi.hu.

Ha rátaláltál, máris van egy új barátod. Egy játszótárs, aki akár naponta új arcát mutatja, folyamatosan frissülő lehetőségeket kínál a játékra, tanulásra és szórakozásra. Csak kattanj rá nyugodtan! A játék öröme és varázsa, a titkok leleplezésének izgalma bizonyára kedvenceid közé emeli honlapunkat. Online magazinunk színes rovataiban mindenki megtalálhatja a kedvére való tartalmat.

Ezeket az oldalakat a felnőttek nem csak gyerekek felügyelete mellett lapozgathatják: szívesen látott vendégek a szülők, nagyszülők, tanárok, óvónők és más gyerekekről gondoskodó felnőttek! Mert nekik is segít a gondosan szerkesztett és nagyrészt gyűjteményes formában kínált tengernyi játékos rejtvény és rejtvényes játék.
Honlapunk Rejtvények oldalán egyenként bemutatjuk Tapsi világának népszerű fejtörőit. Ismertetjük hasznos és szórakoztató rejtvényeinket, részletesen bemutatjuk az egyes rejtvényfajták készségfejlesztő hatását, hasznosságát. Játék a betűkkel, szavakkal és számokkal. Agytorna a gondolkodás fejlesztéséért. Játékos felkészülés az iskolára és az iskolai tanulás játékos támogatása.

A gondolkodás képessége is örömforrás

A problémamegoldás képessége fontos része a korai tanulásnak, segíti a világ felfedezését. Vele együtt fejlődik a kommunikációs készség és a gondolkodási képessége is. Döntéseket kell hozni és megoldani a mindennapos ügyeket. Ha valaki hatékony problémamegoldó képességgel rendelkezik, akkor nem várja, hogy majd valaki más mindent megold helyette, hanem ő maga vág bele. A problémamegoldó képesség tanulható. Ebben a tanulásban segítenek játékos rejtvényeink is. Aki velünk játszik jól szórakozik, miközben észre sem veszi, hogy problémák, szellemi akadályok sorát küzdi le. Egy-egy rejtvény megfejtése jelentős örömforrás lehet. Az így szerzett sikerélmény mellett növekszik a gyerkőc önbizalma és függetlensége. Mindez pedig az öngondoskodás útjára vezet.

A rejtvények kedvelőinek nem szükséges ezután az újságosoknál és áruházakban vadászni a lapozható játszótársakra. Webáruházunkban, a tapsi.hu boltjában a felnőttek közreműködésével megvásárolható, letölthető és kinyomtatható gyűjteményeket kínálunk. Ezek a folyamatosan készülő e-kiadványok fajtánként válogatva tartalmazzák rejtvényeinket, foglalkoztató feladatlapjainkat. Indokolt esetben korosztályonként is csoportosítjuk a játékos fejtörőket.

A letölthető e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak, ráadásul a pénztárcát is kímélik: jóval olcsóbbak nyomdában készült társaiknál. Ugyanakkor többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók.

A vásárlás után azonnal letölthető gyűjtemény oldalai egyben vagy külön-külön is akárhányszor kinyomtathatók házilag. Ezáltal sokkal jobban megéri, mint egy hagyományosan nyomtatott magazin vagy rejtvénykönyv megvásárlása. Éppen ezért igyekszünk az évtizedek alatt nyomtatásban kiadott legsikeresebb magazinjainkat és könyveinket e-kiadványként is megjelentetni. Érdemes tehát figyelemmel kísérni honlapunk webáruházát, ahol a folyamatosan készülő friss gyűjteményes e-kiadványok mellett a korábbi játékos-rejtvényes nagyágyúk is feltűnnek majd kiváló minőségben letölthető és kinyomtatható formátumban.

Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy a rejtvények, színezők és egyéb készségfejlesztő feladatlapok valamennyi letöltött és kinyomtatott gyűjteménye használható otthon vagy közösségben, óvodában, iskolában, táborokban és más csoportos foglalkozásokon, de árusításra nem sokszorosítható, kereskedelmi forgalomba nem hozható!

A kapcsolódó termékek a Shop kínálatából